Hallo luchtvaartfans en andere.
Om het gemeenschapsgevoel op het vliegveld van Kortrijk-Wevelgem te bestendigen en levendig te houden, werd Airport Community EBKT opgericht.
Er werd van start gegaan met de realisatie van de zeer geslaagde Luchthavendagen 2013. En sindsdien zeilen wij op dit elan verder met als voorlopig hoogtepunt de feestelijkheden rond 100 jaar vliegveld Kortrijk-Wevelgem op 25, 26 en 27 augustus 2017.
Het volgende grote feit is de viering en inhuldiging van de vernieuwde luchthaven samen met het 30-jarig bestaan van FAS op 20 en 21 augustus 2022.
Ons comité bestaat uit luchthavengebruikers, vliegclubs, luchthavenfans, captains of industry ... Het bestuur kan U altijd bereiken via deze site! U kan ook deelnemen aan vergadering(en) en/of agendapunten voorleggen.
Wij organiseren regelmatig lezingen, avonden met sprekers, museum- en luchthavenbezoeken (ter plaatse), BBQ en andere, tentoonstellingen, recepties, evenementen …
Via deze site willen wij jullie op de hoogte houden van de verschillende evenementen die wij organiseren. U kan zich ook abonneren op onze nieuwsbrief.